Uppladdningsformulär

Du kan använda dig av Streamios uppladdningsformulär om du vill att vem som helst (dvs personer som inte har inloggningsuppgifter till ditt Streamio-konto) ska kunna ladda upp video till ditt Streamio-konto.

Under Kontoinställningar hittar du sektionen för Uppladdningsformulär. Här skapar du enkelt ett formulär genom att trycka på knappen med samma namn. Ange sedan en titel och eventuell tagg som alla videor automatiskt kommer att få som laddas upp med detta formulär. Gå sedan in på aktuellt formulär så hittar du iframe-kod för inbäddning på din webbsida samt kortlänk som leder direkt till formuläret.

Eftersom vem som helst kommer att kunna ladda upp videor till ditt Streamio-konto är det bra att beakta vart man publicerar ett sådant här uppladdningsformulär. Speciellt om man använder sig av taggar som kanske är knutna till en playkanal som automatiskt publicerar all video som har denna tag.