Publicera filmer med SSL?

Artikeln nedan är fortfarande korrekt, men den beskriver en mer manuell metod för att hantera SSL kryptering och exempeln använder vår gamla (fortfarande fungerande) spelare. Om du behöver använda SSL Kryptering så rekommenderar vi att ni ändrar inställnignarna i Streamio istället, vilket beskrivs i följande artikel:
Säker kommunikation med SSL (https)

Det enda du behöver göra för att publicera filmer med SLL-kryptering är att lägga till ett ”s” efter ”http” i publiceringslänken.
Exempel på direktlänkar
Med SSL:
//streamio.com/api/v1/videos/4d52c7e6e426007ba5000015/public_show?skin=goplayer-white-skin.swf&skin:show-title=true&streamio:tracker=global&width=640&height=360
Exampel för inbäddning på webbsidor (samma direktlänk inuti en iframe-tagg):
Med SSL:
<iframe class=”streamio-player” type=”text/html” width=”640″ height=”360″ src=”//streamio.com/api/v1/videos/4d52c7e6e426007ba5000015/public_show?skin=goplayer-white-skin.swf&skin:show-title=true&streamio:tracker=global” frameborder=”0″></iframe>