Publicera filmer med SSL?

Kan man publicera filmer med SSL?

Artikeln nedan är fortfarande korrekt, men den beskriver en mer manuell metod för att hantera SSL kryptering och exemplen använder vår gamla spelare. Om du behöver använda SSL Kryptering så rekommenderar vi att ni ändrar inställningarna i Streamio istället, vilket beskrivs i följande artikel:

Det enda du behöver göra för att publicera filmer med SSL-kryptering är att lägga till ett ”s” efter ”http” i publiceringslänken.
Exempel på direktlänkar
Med SSL:
https://streamio.com/api/v1/videos/4d52c7e6e426007ba5000015/public_show?skin=goplayer-white-skin.swf&skin:show-title=true&streamio:tracker=global&width=640&height=360
Exempel för inbäddning på webbsidor (samma direktlänk inuti en iframe-tagg):
Med SSL:
<iframe class=”streamio-player” type=”text/html” width=”640″ height=”360″ src=”https://streamio.com/api/v1/videos/4d52c7e6e426007ba5000015/public_show?skin=goplayer-white-skin.swf&skin:show-title=true&streamio:tracker=global” frameborder=”0″></iframe>