Säkerhet i Streamio med IP- eller domänbegränsningar

Ska jag använda säkra domäner eller säkra IPs när jag skyddar ett Streamio-konto?

Säkra domäner

Säkra domäner begränsar åtkomst och visning av videoinnehåll till en eller flera specifika domäner (t.ex. www.mydomain.com) eller underdomäner (dvs. subdomain.mydomain.com).

Detta är särskilt användbart för kunder med en eller flera lösenordsskyddade delar av sin webbplats som endast är tillgängliga för utvalda användare, till exempel medarbetare, partners eller betalande kunder.

Här hittar du en guide för att konfigurera säkra domäner i Streamio Secure.

Säker IP

Säker IP begränsar åtkomst och visning av videoinnehåll till en eller flera specifika IP-adresser (t ex 213.100.33.42).

Detta är särskilt användbart för kunder med ett lokalt intranät eller företagsnätverk som vill begränsa åtkomst och visning av videoinnehåll till medarbetare på kontoret (eller som har loggat in på företagsnätverket via en VPN-anslutning).

Här hittar du en guide för att ställa in säkra IP-begränsningar i Streamio Secure.