Automatisk publicering/avpublicering

Det går att tidsstyra exakt när en video publiceras eller slutar vara tillgänglig i Streamio.

Om du önskar publicera och/eller avpublicera en video vid ett speciellt datum och tid, så kan du göra det genom att gå till fliken ”Automatisk publicering” för aktuell video.

Här kan du välja datum och tid för publicering/avpublicering samt välja en en bild som kommer att visas när videon ej är publicerad.

Du kan trycka på bildsymbolen i nedre högra hörnet för att välja bild från bildbiblioteket.

Tryck på kikaren för att se en större version av bilden.

Tryck på snurrpilen i övre vänster hörn för att ta bort vald bild – du får då en ”404, sidan finns inte” istället för någon bild.