Teckenspråkstolkning

Så här skapar du en teckenspråkstolkad video

Här hittar du allt om Streamio och tillgänglig video online. Men nu till guiden för hur du skapar en teckenspråkstolkad video:

En teckenspråkstolkad video består egentligen utav två stycken videor som tittaren kan växla mellan.

1. Börja med att ladda upp både versionerna till Streamio som vanligt.
    2. Gå sedan till biblioteket och välj den icke-teckenspråkstolkade versionen.
    3. Tryck på knappen Tillgänglighet och välj den teckenspråkstolkade versionen i rull-listan.
    4. teckenspråkstolkning

5. Nu när vi tittar på filmen så har symbolen för teckenspråkstolkning dykt upp i det övre högra hörnet. Om vi klickar på den så kommer vi istället att se den teckenspråkstolkade versionen av filmen.

teckentolkning