Säker kommunikation med SSL (https)

Jag behöver använda https-länkar när jag publicerar videor. Hur använder jag Streamio med SSL-kryptering?

Inga problem!

Streamio fungerar utmärkt med SSL (Secure Socket Layer) och du kan antingen ändra länkarna själv genom att ändra från  HTTP:// till HTTPS:// eller ännu enklare, ställa in Streamio att alltid använda SSL (HTTPS) på samtliga videos.

1. Logga in på Streamio och välj ”Kontoinställningar”
  2. Klicka på ”Generellt”
  3. Genom att klicka i rutan ”Föredra säkert protokol – Föredra HTTPS över HTTP vid video/ljud-inbäddning” så kommer du alltid ha HTTPS-länkar förkonfigurerad för inbäddning och även som kortlänkar.

Kom ihåg att klicka på ”Uppdatera Konto” för att spara den nya inställningen.ssl-https-som-standard-vid-video-embed