Publicera ljud

Det är enkelt att publicera ljud i Streamio:

1) Gå till ditt ljudbibliotek. (Välj “Bibliotek” – “Ljud”)

2) Klicka på titeln på det ljudklipp du vill publicera.

3) Bläddra ner till avsnittetPUBLICERA – längst ned på sidan:

Publicera ljudklipp - bädda in eller kort länk

4) Kopiera EMBED-koden(Ctrl + C) och klistra in den (Ctrl + V) i avsnittet på din webbplats där du vill att den ska integreras och visas.

eller

5) Kopiera delningslänken för att publicera ljudklippet via textmeddelanden (SMS), e-post eller andra meddelandetjänster där en länk till en spelare är allt som behövs!

Färdig! När du publicerar webbsidan kommer ljudklippet att vara integrerat och redo att spelas upp.

Hur publicerar jag Ljud på Streamio med CDN?