Publicera ljud

Hur publicerar jag Ljud på Streamio med CDN?

Det är enkelt att publicera ljud i Streamio:

1) Gå till ditt ljudbibliotek. (Välj ”Bibliotek” – ”Ljud”)

2) Klicka på titeln på det ljudklipp du vill publicera.

3) Bläddra ner till avsnittetPUBLICERA – längst ned på sidan:

Publicera ljudklipp - bädda in eller kort länk

4) Kopiera EMBED-koden(Ctrl + C) och klistra in den (Ctrl + V) i avsnittet på din webbplats där du vill att den ska integreras och visas.

eller

5) Kopiera delningslänken för att publicera ljudklippet via textmeddelanden (SMS), e-post eller andra meddelandetjänster där en länk till en spelare är allt som behövs!

Färdig! När du publicerar webbsidan kommer ljudklippet att vara integrerat och redo att spelas upp.