Ladda upp många filer

Jag har en massa videor att ladda upp. Finns det någon metod för att ladda upp allt på en gång?

För närvarande finns det ingen sådan batchfunktion inbyggd i gränssnittet. Men om du använder Mac- eller Linux-baserad dator finns det ett sätt att

Följ stegen för MacOS/OSX/Linux:

1. Kopiera filerna till en katalog på skrivbordet, till exempel:
    /Users/YourUserNAME/Desktop/movies
  2. Kontrollera att det inte finns några blanksteg i filnamnen.
  3. Öppna terminalen och gå till katalogen, i det här fallet:
    cd /Users/YourUserNAME/Desktop/movies
  4. Goto till ”Kontoinställning” – ”API” i Streamio och notera det administrativa användarnamnet och lösenordet, detta behövs i nästa steg:
  5. Kontrollera vilka fil-tillägg som används på filerna (vanligtvis .mov eller .mp4)
  6. Skriv följande kommando på en rad i ett terminalfönster, där filtillägget ersätts från .mov om dina filer har ett annat tillägg och användarnamn / Lösenord ändrat till dina API-autentiseringsuppgifter: (SE TILL ATT HELA LINJEN KOPIERAS INNAN DU REDIGERAR – DET ÄR AVSKURET I WEBBLÄSAREN!)
    Är *.mov | awk ’{print(”curl -u user:pass -F file=@”$1″ http://streamio.com/api/v1/videos.json”)}’
  7. Tryck på Retur så bör du se en lista över filer som ska laddas upp. Om det här ser rätt ut kan du köra kommandot med:
    Är *.mov | awk ’{print(”curl -u user:pass -F file=@”$1″ http://streamio.com/api/v1/videos.json”)}’ | /bin/sh

Tyvärr finns det ingen enkel liknande metod för Windows.