Ladda upp många filer

För närvarande finns det ingen sådan batchfunktion inbyggd i gränssnittet. Men om du använder Mac- eller Linux-baserad dator finns det ett sätt att

Följ stegen för MacOS/OSX/Linux:

1. Kopiera filerna till en katalog på skrivbordet, till exempel:
    /Users/YourUserNAME/Desktop/movies
  2. Kontrollera att det inte finns några blanksteg i filnamnen.
  3. Öppna terminalen och gå till katalogen, i det här fallet:
    cd /Users/YourUserNAME/Desktop/movies
  4. Goto till “Kontoinställning” – “API” i Streamio och notera det administrativa användarnamnet och lösenordet, detta behövs i nästa steg:
  5. Kontrollera vilka fil-tillägg som används på filerna (vanligtvis .mov eller .mp4)
  6. Skriv följande kommando på en rad i ett terminalfönster, där filtillägget ersätts från .mov om dina filer har ett annat tillägg och användarnamn / Lösenord ändrat till dina API-autentiseringsuppgifter: (SE TILL ATT HELA LINJEN KOPIERAS INNAN DU REDIGERAR – DET ÄR AVSKURET I WEBBLÄSAREN!)
    Är *.mov | awk ‘{print(“curl -u user:pass -F file=@”$1″ http://streamio.com/api/v1/videos.json”)}’
  7. Tryck på Retur så bör du se en lista över filer som ska laddas upp. Om det här ser rätt ut kan du köra kommandot med:
    Är *.mov | awk ‘{print(“curl -u user:pass -F file=@”$1″ http://streamio.com/api/v1/videos.json”)}’ | /bin/sh

Tyvärr finns det ingen enkel liknande metod för Windows.

Jag har en massa videor att ladda upp. Finns det någon metod för att ladda upp allt på en gång?