• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Ladda upp ljud (audio)

Ljudfiler (audio) laddas upp på samma sätt som video, se Ladda upp video. Du når uppladdningssidan för ljud genom att välja fliken Audio i Biblioteket.
De flesta audio-format kan laddas upp. Mp3-filer och flv-filer lämas okodade medan övriga filer kodas om till mp3 med följande konfiguration:
Bitrate: 128 Kbps
Samplingsfrekvens: 44,1 KHz
Två kanaler (stereo)
Även videofiler kan laddas upp. Filen kodas då om till endast audio.