Ladda upp ljud

Hur laddar jag upp ljudfiler till Streamio?

Ljudfiler (audio) laddas upp på samma sätt som video, se Ladda upp video. Du når uppladdningssidan för ljud genom att välja fliken Audio i Biblioteket.
De flesta audio-format kan laddas upp. Mp3-filer och flv-filer lämas okodade medan övriga filer kodas om till mp3 med följande konfiguration:
Bitrate: 128 Kbps
Samplingsfrekvens: 44,1 KHz
Två kanaler (stereo)
Även videofiler kan laddas upp. Filen kodas då om till endast audio.