• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Ladda upp flera filmer på en gång?

I dagsläget finns ingen funktion inbyggd i gränssnittet för så kallad batch-uppladdning. Har du Mac så går det faktiskt att ändå ladda upp alla filer från en mapp. Här är instruktioner för OSX:
1. Kopiera filerna till en mapp på skrivbordet, t ex /Users/streamio/Desktop/movies
2. Se till att döpa filerna så de inte har någon mellanslag i filnamnet
3. Öppna terminalen och gå till mappen, i det här fallet cd /Users/streamio/Desktop/movies
4. Skriv följande i en rad. Istället för ”Användarnamn” och ”lösenord” skriver du in inloggningsuppgifterna för ditt kontos API. Dessa hittas under Kontoinställningar – API.
lls *.mov | awk ’{print(”curl -u Användarnamn:lösenord -F file=@”$1”http://streamio.com/api/v1/videos.json”)} | /bin/sh
5. Tryck Enter
Utlämnar man sista delen (| /bin/sh) så skrivs en lista ut på vad som ska hända, men utan exekvering.
Tyvärr finns ingen enkel motsvarande metod för PC. Det är däremot möjligt att öppna flera instanser (fönster) av uppladdningssidan och på så sätt ladda upp flera filmer innan de tidigare laddats upp helt.