Ladda upp flera filmer på en gång?

Jag har en mängd filmfiler som jag vill ladda upp. Finns det något sätt att ladda upp alla filmer på en gång, så jag slipper ta en film i taget?

I dagsläget finns ingen funktion inbyggd i gränssnittet för så kallad batch-uppladdning. Har du Mac så går det faktiskt att ändå ladda upp alla filer från en mapp. Här är instruktioner för OSX:
1. Kopiera filerna till en mapp på skrivbordet, t ex /Users/streamio/Desktop/movies
2. Se till att döpa filerna så de inte har någon mellanslag i filnamnet
3. Öppna terminalen och gå till mappen, i det här fallet cd /Users/streamio/Desktop/movies
4. Skriv följande i en rad. Istället för ”Användarnamn” och ”lösenord” skriver du in inloggningsuppgifterna för ditt kontos API. Dessa hittas under Kontoinställningar – API.
lls *.mov | awk ’{print(”curl -u Användarnamn:lösenord -F file=@”$1″https://streamio.com/api/v1/videos.json”)} | /bin/sh
5. Tryck Enter
Utlämnar man sista delen (| /bin/sh) så skrivs en lista ut på vad som ska hända, men utan exekvering.
Tyvärr finns ingen enkel motsvarande metod för PC. Det är däremot möjligt att öppna flera instanser (fönster) av uppladdningssidan och på så sätt ladda upp flera filmer innan de tidigare laddats upp helt.