Ladda ner videofiler

Du kan när som helst ladda ner till din dator en eller flera videoströmmar som skapats för någon av dina videos i ditt videobibliotek. Även den uppladdade originalfilen kan laddas ner.

För att ladda ner orginalfilen till en specifik video:
  1. Logga in och gå till ditt videobibliotek i Streamio portalen
  2. Välj den film du vill ladda hem en videoström för genom att trycka på filmens titel.
  3. På videosidan som du kommer till finns det en knapp i nedre högra hörnet – “Avancerade inställningar“.
  4. När du trycker på den knappen kommer en undersektion att öppnas upp (se bilden nedan).

ladda ner videofiler
    Ladda ner videofil
  5. Under “Avancerade inställningar” återfinns sektionerna “Originalfil” och “Videoströmmar”  som visar vilka videoströmmar som redan skapats/finns för denna specifika video.
  6. Klicka på nedladdningssymbolen vid önskad videoström eller vid originalfil för att ladda ner filen till till din dator (för Internet Explorer kan du behöva högerklicka och välja Spara länk som…).ladda ner video

Ladda ner videofiler