Kontoinställningar

Under ”KONTOINSTÄLLNINGAR” i huvudnavigeringsmenyn hittar du flera avsnitt med viktiga funktioner och inställningar som kan anpassas efter smak.

Prenumerationsplan

Uppgradera, ändra eller avsluta prenumerationen på Streamio.

Användare

Bjud in nya användare eller ta bort befintliga användare på ditt konto. Detta gör det möjligt att ha flera användare inom din organisation som alla får tillgång till Streamios funktioner.

Integrationer

Där du aktiverar eller inaktiverar ytterligare tjänster från tredjepartsleverantörer.

Application Programming Interface (API)

Där du hittar dina API-autentiseringsuppgifter och en länk till Streamios API-dokumentation.

Allmänt

Aktivera undertexter, föredra säkert protokoll och välj ljudspelare.

Enkoderings-inställningar

Skapa och anpassa dina egna enkoderings-inställningar.

Vill du göra andra ändringar? Här hittar du alla möjliga användarinställningar.

Läs mer om inställningar i Streamio här!