Ange domänbegränsningar i Streamio Secure

Hur anger jag domänbegränsningar i ett Streamio Secure-konto?

Streamio Secure

Innan du kan se några videor genom ditt nya säkra konto måste du först konfigurera din godkända domän eller domäner.

Först, gå till din ”KONTOINSTÄLLNINGAR” och sedan vidare till ”Säker” avsnittet.

säker video som stremaing med domänbegränsning

Där hittar du ett fält där du kan ange en eller flera domänadresser som har behörighet att komma åt och visa videoinnehåll som publicerats via det här kontot.

Domänbegränsningar kan till exempel användas för att begränsa visningen av videor till en del av en webbplats som med inloggade användare kommer åt, eller ett intranät där användare har olika ip-adressess, vilket då omöjliggör IP-begränsning.

Domäner måste anges i sin helhet och jokertecken är inte tillåtna, så du måste ange både www.domain.com och intranet.domain.com – att ange bara domain.com fungerar inte.