Byta ljudspelare i Streamio

Hur kan man byta ljudspelare i Streamio?

Streamio ljudspelare

Streamio har två inbyggda ljudspelare att välja på, den enda skillnaden mellan de två är hur de ser ut. Valet av ljudspelare är generell och påverkar allt ljud på hela det aktuella kontot. Den valda spelarens utseende kommer vara detsamma för besökarna både mobilt och på dator. Vilken du väljer är en smakfråga. Eftersom det är en generell inställning kan man enkelt ändra tillbaka för alla ljudfiler om man inte blir nöjd!

AUDIO player: Radiant media player S1Audio player: Radiant Media Player S2

Byta ljudspelare

Välj ”Kontoinställningar” och ”Generellt”. Längst ner på sidan finns en meny där de olika spelaralternativen visas. Du kan se hur de ser ut och ingenting sparas förrän du klickar ”Uppdatera konto”