Byta ljudspelare i Streamio

Streamio har två inbyggda ljudspelare, i flera olika utseenden att välja på. Inställningnen är generell och påverkar allt ljud på hela det aktuella kontot. Vilken du väljer är en smakfråga, men JW Player är den plattform vi bedriver utveckling på och har dessutom fördelen att utseendet blir lika för besökarna både mobilt och på dator. Eftersom det är en generell inställning kan man enkelt ändra tillbaka för alla ljudfiler om man inte blir nöjd!

Byta ljudspelare

Välj ”Kontoinställningar” och ”Generellt”. Längst ner på sidan finns en meny där de olika spelaralternativen visas. Du kan se hur de ser ut och ingenting sparas förrän du klickar ”Uppdatera konto”