Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Anpassade inställningar

Vad använder man anpassade inställningar till?

När du vill ladda upp en video till ditt bibliotek kan du välja om och hur du vill att din video ska kodas om när den väl laddats upp:
Om du väljer alternativet ”Anpassade inställningar”, så öppnas en sektion upp som visar vilka videoströmmar som enligt standardinställningarna kommer att skapas efter uppladdning:
Under ”Anpassade inställningar” ges du möjligheten att lägga till eller ta bort videoströmmar efter eget tycke och smak för denna specifika film:
1) För att lägga till en specifik videoström väljer du någon av de videoströmmar som finns i menyn och trycker på ”Lägg till”-knappen.
2) För att ta bort en specifik videoström trycker du bara på på symbolen Delete video för den aktuella videoströmmen och bekräftar detta val genom att trycka på ”OK”.
När du valt vilka videoströmmar du vill lägga till/ta bort, så återstår det bara att trycka på ”Ladda upp video”-knappen. Då kommer din video att laddas upp till Streamio, ställas i en kodningskö och därefter kodas om enligt dina önskemål.
Om du vill ha mer detaljerad information om hur du själv kan skapa helt egna videoströmmar, så återfinns denna i detta supportforum under rubriken ”Skapa egna kodningsprofiler”.