Söker du Stremio – TV-serier och Filmer?

Ibland blir vi förväxlande med Stremio, en plattform som används för att titta på tv-serier och filmer illegalt.  Många användare stavar Stremio fel och hamnar här, vilket är naturligt då Stremio känns felstavat i sig.

Vi är Streamio by Rackfish. Rackfish är ett företag som specialiserat sig på hosting och online video, Streamio ett varumärke under företaget Rackfish.

Streamio är en professionell OVP, Online Video Platform, som används av företag och organisationer över hela världen.

Streamio används för att livesända dina egna produktioner eller för att ladda upp befintliga videor eller ljudfiler för att distribuera dem till dina besökare.

Som du säkert såg när du registrerade dig kommer du aldrig någonsin att hitta några filmer eller tv-serier på Streamio. Gå och berätta för dina vänner!

Streamio-programmet är endast webbaserat

Det stämmer. Streamio är endast webbaserat – du hittar oss på www.streamio.com så du hittar oss inte på Fire-TV, PC, Mac, Roku. Har du kanske förväxlat oss med en webbplats för piratkopiering som du registrerade dig för?

”Ta bort mitt konto”

Vi tillhandahåller inte tjänster för radering av konton. Om det verkligen är ett konto Streamio.com du vill ta bort kan du göra det under Kontoinställningar, längst ner på sidan finns en borttagningsknapp. Om du har tappat bort Streamio.com lösenord, se nedan. Observera att vissa användare är förvirrade och tror att Streamio är en webbplats att använda för piratkopieringsfilmer på sin Fire-TV. Det är det inte. De är på fel ställe.

Mitt lösenord fungerar inte

Du kan återställa ditt Streamio-lösenord här: https://streamio.com/users/password/new – Det skulle naturligtvis vara om du har problem med ditt lösenord till Streamio.com – det hjälper inte riktigt om du försöker använda det på någon form av programvara för att titta på piratkopierade serier och filmer. Vi gör inte sådana saker på Streamio, det är en professionell videoplattform för företag och organisationers videobehov.