Streamio användning av cookies för videospelaren

Vi på Streamio tror på transparens och ärlighet – vi använder cookies med försiktighet

Streamio sätter inga permanenta cookies utan har endast en sessionskaka för att hålla reda på inställningar i spelaren under tiden besökaren använder Streamio – exempelvis för att hålla reda på inställningar för undertexter i video.

Streamio använder inte cookies för att spåra användare för egen del. Vi använder oss inte av några annonserings cookies och låter inte heller tredje part spåra de som ser på videofilmer som laddats upp till vår plattform.

Nödvändiga cookies

Namn
Utfärdare
Service
Syfte
Upphör
Typ
_streamio_session
streamio.com
videospelare
identifierar sessionen och dess inställningar för funktionen i videospelaren, inloggning och liknande.
Session, försvinner när webbläsaren stängs.
HTTP Cookie
Om man aktiverar funktioner i Streamios spelare såsom statistik i Google Analytics eller Annonsering via tredjepartsfunktioner så sätter som regel dessa tjänster cookies också. Dessa kakor är dock knutna till användares eventuella användning av tredjepartstjänster.
Web Cookie
Web Cookies