Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Matomo Plugin & Hosting

Med vår Matomo Plugin kan du få data från Streamio levererat till samma plattform som hanterar övrig webbstatistik. Vi erbjuder även Matomo-drift!

Matomo Plugin

Med Streamio Matomo Plugin kan man leverera data från såväl Streamios videospelare som från skapade kanaler. 

Eftersom man kan skapa olika spelare så kan samma video visas i spelare som levererar statistik till olika Matomokonton.

Streamio Matomo plugin ingår i alla Streamiopaket.

Läs mer om Matomo Media Analytics Plugin längre ner 

Matomo Drift

Rackfish erbjuder drift av Matomo som en tjänst. Matomo driftas i samma datacenter som Streamio och är därmed driftad på servrar i Sverige, ägda av ett svenskt företag.

Tjänsten inkluderar premium plugins och ger därmed tillgång till exempelvis Matomo Media Analytics plugin – perfekt för Streamio-användare!

Tjänsten är väl anpassad för GDPR

Beställ Matomo från 166 kronor per månad här

Matomo drift som tilläggstjänst

Streamio har länge haft stöd för att leverera trafik till Matomo, men nu tar vi nästa kliv och erbjuder det som en tjänst med drift i Sverige på svenska servrar, av Rackfish AB som också äger och driver Streamio.

Tjänsten är en väl anpassad Matomo för att följa GDPR.

Matomo Media Analytics Plugin

Om man väljer egen drift av Matomo så är Media Analytics-plugin den viktigaste tillsammans Streamio och annan video och ljud. Den kan köpas separat eller som en del av ett paket och installeras på alla Matomoinstallationer. 

Vi inkluderar premiumplugins såsom Matomo Media Analytics direkt så att våra användare kan komma igång med bra analysverktyg på för sin webb och video..