Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Matomo Plugin & Matomo Hosting

Med Streamios Matomoplugin levereras videostatistik från Streamio tillsammans med statistik från webbplatser. 

Matomo kan beställas direkt från Streamio – där all data lagras inom EU.

Matomo Plugin för videostatistik

Videostatistik

Med Streamios Matomo Plugin, som ingår i alla våra Streamiopaket, kan vi leverera data från videospelningar (eller livespelare) rakt in i Matomos videostatistik.

Flera Matomo?

Med flera Matomo (exempelvis intranät, webbsida, kundsidor) kan Streamio leverera data till olika Matomo beroende på var videon/streamen är publicerad.

Media Analytics

För videostatistik rekommenderas Matomos plugin Media Analytics (ingår i våra Matomopaket) - för bästa insikt i hur video används av besökarna tillsammans med all annan statistik.

Beställ Matomo till Streamio

Streamio har länge haft stöd för att leverera trafik till Matomo, men nu tar vi nästa kliv och erbjuder det som en tjänst med drift i Sverige på svenska servrar, av Rackfish AB som också äger och driver Streamio. Ett enkelt sätt att kombinera statistik från videor och webbsidorna de ligger på i ett gränssnitt.

Prisvärda Matomopaket

Att erbjuda högsta kvalitet till riktigt bra priser är lite av vårt signum. Så också med våra Matomopaket som börjar så lågt som 1990 kronor per år. Med Matomo och Streamio får man koll på exakt hur besöken konverterar.

Mediaplugin installerad

För att få fullständigt koll på videostatistik är ett externt analysverktyg som också mäter webbplatsen en nödvändighet. Med Mediaplugin så kan man följa exakt hur besökare använder webbplatsen och dess videor.

Svensk Matomodrift

Rackfish erbjuder drift av Matomo som en tjänst. Matomo driftas i samma datacenter som Streamio och är därmed driftad på servrar i Sverige, ägda av ett svenskt företag. Tjänsten är väl anpassad till GDPR.

Matomo Media Analytics Plugin

Om man väljer egen drift av Matomo så är Media Analytics-plugin den viktigaste för att kunna analysera video och ljud i Streamio. Den kan köpas separat eller som en del av ett paket och installeras på alla Matomo-installationer. Matomo Media Analytics kan beställas direkt från Matomo.