Den lättanvända
videoplattformen

För marknadsförare, kommunikatörer
och PR-konsulter

6 anledningar att välja Streamio!

Streamio är fulladdat med de funktioner som krävs för video online!
Allt för att göra ditt liv lättare, utan att du behöver lära dig massa teknik.
Vi tar hand om det och ser till att du kan få ut dina filmer på rekordtid!

Livestreaming ingår

En riktigt smart livestreaming ingår i alla Streamio paket. Sänd dit du vill och gör det med din favoritutrustning. Har du ingen speciell utrustning så är du igång på någon minut med din egen mobiltelefon!

live video
smart online video platform

Ett smart videoverktyg!

Med Streamio kan alla för en låg kostnad hantera videoinnehåll på ett bra sätt. Enkelt att använda – publicera till mail, SMS, intranät eller webbsidor. Och även till Youtube, Facebook och Linkedin. Marknadens bästa priser för en online video plattform!

Tillgänglighets-anpassad video

Här kan du läsa mer om hur tillgänglig video påverkar video online – det är inte bara för kommuner och andra aktörer inom offentlig sektor tillgänglighet är viktigt!

tillganglighetsanpassad video
anpassar video till olika enheter

Fungerar överallt!

Streamio fungerar i webbläsare och mobiler, i Sverige och utomlands. Till och med på dyra marknader som andra undantar som Japan, Australien, Sydafrika och Sydamerika! Streamio fungerar till och med i länder där sociala kanaler som Facebook och Youtube stoppas (Kina är ett bra exempel!)

API för egna videoapplikationer

Använd Streamio, den lättanvändna & prisvärda plattformen, för att bygga egna videotjänster. Via vårt API kan man bygga appar eller webbar som får full möjlighet att hantera video utan att utvecklarna behöver bygga lagring, enkodering, distribution och spelare.

video plattform api
Piggy bank

Prisvärda Streamio

Streamio är en plattform med låga kostnader och suveräna funktioner som du inte hittar hos många av våra konkurrenter, exempelvis:

Publicera din video

I tre enkla steg

ladda upp video

LADDA UPP

Manage

HANTERA

Publish

PUBLICERA