Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Testkonto

Skaffa ett gratis testkonto på Streamio

Vi tillhandahåller fria testkonton på Streamio för utvärdering, utveckling och test innan köp. 

Med vårt testkonto kan du testa Streamio utan några åtaganden. Du behöver inte ange några kreditkortsuppgifter när du skapar ett testkonto. Du har ändå full tillgång till alla våra funktioner. 

Streamio online videoplattform (OVP) fokuserar på innehållet. Därför har vi skapat lättanvända funktioner för att du ska få ut dina filmer så enkelt som möjligt. När du laddar upp en film skapas olika videoströmmar. Vår spelare väljer den bästa videoströmmen för att kvaliteten på filmen ska vara den bäst anpassade, vare sig den visas på dator eller mobil. Skapandet av videoströmmar ingår kostnadsfritt i kontot. Vi har förinställda kodningsprofiler, men du kan även göra dina egna kodningsprofiler för att anpassa dessa efter dina egna behov.

Med hjälp av taggar kan du lätt sortera och koppla filmer till olika spellistor. Vår arkivspelare kan innehålla flera spellistor och du kan anpassa den för att passa din webbsida.

Välj spelare och få kod för att publicera filmen på din webbsida eller klicka på en knapp för att publicera direkt till Facebook, Twitter, LinkedIn och YouTube. Antalet filmvisningar per kanal kan du se under vår inbyggda statistik. Det går även bra att länka Google Analytics eller Matomo till spelare som du själv skapar.

Detta får du med ett testkonto

  • 5 GB lagring
  • 25 GB trafik/mån — vilket motsvarar ca 50 tittar-timmar med 1100 kbps
  • Support via chatt, e-post, telefon
  • Öppet eller säkert konto (för intranät)
  • Livestreaming med inspelning
  • Bibliotek för filmer, bilder, ljud och undertexter
  • Dina filmer uppspelade i en spelare med Streamio-logo
Prova Streamio videoplattform med ett testkonto

Vad händer efter testperioden?

Om du inte vill ha kvar ditt testkonto efter 30 dagar behöver du inte göra något. Ingen debitering av något slag sker. Ditt testkonto kommer att raderas efter ett tag.

Vill du fortsätta använda testkontot som det är behöver du logga in och förnya det varje månad. Vi kommer att skicka ut en påminnelse så att du inte missar att förnya ditt konto.

Om du behöver mer lagring eller trafik kan du enkelt uppgradera till något av våra andra paket. Se Paket & Priser för att se vilket paket som passar dina behov bäst.

Ett testkonto fungerar precis som ett riktigt konto, men begränsas till 5 GB lagring och 25 GB trafik. Videospelaren som används i testkontot innehåller vår logotyp och kontot måste förnyas månatligen för att inte raderas. Ett raderat konto kan ej återskapas.

Endast företagstjänst - ej för privatpersoner

Vi godkänner inga Streamio-konton för privatpersoner eftersom Streamio är en företagstjänst. Hör gärna av er till oss om ni är ett företag eller en organisation så hjälper vi er med er videohantering och livestreaming.