Testkonto

Skaffa ett gratis testkonto på Streamio

Vi tillhandahåller fria testkonton på Streamio för utvärdering, utveckling och test innan man köper. 

Med vårt testkonto kan du testa Streamio utan några åtaganden. Du behöver inte ange några kreditkortsuppgifter när du skapar ett testkonto. Du har ändå full tillgång till alla våra funktioner. 

Publicera video snabbt i tre steg; ladda upp, hantera och publicera!

När ni vill uppgradera ert konto till Standard, Premium, Enterprise eller Pro, så kan ni enkelt göra det i Streamio portalen. 

Varför ska jag testa Streamio?

Streamio online videoplattform (OVP) fokusera på innehållet. Därför har vi skapat lättanvända funktioner för att du ska få ut dina filmer så enkelt som möjligt. När du laddar upp en film skapas olika videoströmmar. Vår spelare väljer den bästa videoströmmen för att kvaliteten på filmen ska vara den bäst anpassade vare sig den visas på dator eller mobil. Skapandet av videoströmmar tar inte upp någon överföring utan dessa ingår kostnadsfritt i kontot. Vi har förinställda kodningsprofiler men du kan även göra dina egna kodningsprofiler för att anpassa dessa efter dina egna behov.

Med hjälp av taggar kan du lätt sortera och koppla filmer till olika spellistor. Vår arkivspelare kan innehålla flera spellistor och du kan anpassa den för att passa din webbsida.

Välj spelare och få kod för att publicera filmen på din webbsida eller klicka på en knapp för att publicera direkt till Facebook, Twitter, LinkedIn och YouTube. Antalet filmvisningar per kanal kan du se under vår inbyggda statistik. Det går även bra att länka Google Analytics till spelare som du själv skapar.

Detta får du med ett testkonto

  • 5 GB lagring
  • 25 GB överföring — vilket motsvarar ca 50 tittar-timmar med 1100 kbps
  • Support via chatt, e-post, telefon
  • Öppet eller säkert konto (för intranät)
  • Livestreaming med inspelning (beta)
  • Världsdistribution i Rackfish Premium CDN
  • Bibliotek för filmer, bilder, ljud och undertexter
  • Dina filmer uppspelade i en spelare med Streamio-logo
Prova Streamio videoplattform med ett testkonto

Vad händer efter testperioden?

Om du inte vill ha kvar ditt testkonto efter 30 dagar behöver du inte göra något, vi kommer radera det efter ett tag.

Vill du fortsätta använda testkontot som det är behöver du logga in och förnya det varje månad. Vi kommer att skicka ut en påminnelse så att du inte missar att förnya ditt konto.

Om du behöver mer lagring eller trafik kan du enkelt uppgradera till något av våra andra konton. Se Paket & Priser för att se vilket paket som passar dina behov bäst.


Ett testkonto fungerar precis som ett riktigt konto, men begränsas till 5 GB lagring och 25 GB trafik. Videospelaren som används i testkontot innehåller vår logotyp och kontot måste förnyas månatligen för att inte raderas. 

Observera att ett raderat konto ej kan återskapas.

Privatpersoner

Vi godkänner inga Streamio-konton för privatpersoner eftersom Streamio är en företagstjänst. Råder det tveksamheter så rekommenderar vi er att ni motiverar hur ni tänker använda testkontot i formuläret.