Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Livestreaming och direktsändning med Streamio

Direktsänd - snabbt och enkelt från telefon eller med proffsutrustning!

I Streamio kan du livesända, med mobil eller proffsutrustning

Varför livestreaming med Streamio?

Publicera din direktsändning i flera olika kanaler direkt från Streamio

Publicera din livesändning direkt till din webbsida, lägg filmer bakom betalväggar i en Pay-Per-View format eller bakom inloggning. Skicka ut kortlänk via SMS eller mail och låt tittare se din sändning direkt i mobilen.

Automatisk inspelning av streams och automatisk publicering

Alla livestreams spelas automatiskt in (du kan stänga av funktionen) och görs tillgängliga som On Demand Video. Med Streamio playkanaler kan du välja vilken eller vilka kanaler du ska sända till och i vilken eller vilka kanaler inspelningarna skall publiceras automatiskt, så fort de är klara.

Streama live på bästa nät

Vårt nät använder flera av de bästa operatörerna och direkt trafikutbyte med ännu fler. Vårt nät är självläkande, så vi styr helt automatiskt om trafiken så att den alltid tar bästa vägen – dessutom har vi noder i massor av andra nät, runt hela världen.

Ingår i alla paket – spara genom att använda Streamio

Tänk vad skönt att bara köpa rätt storlek på paket för distribution av all online-video och podcasts. Att våra priser är bland marknadens lägsta (både för paketen och när man behöver växa) skadar knappast!
live streaming plattform

Livestreaming för produktionsbolag

Livestreaming

Streamio är idealiskt för produktionsbolag – marknadens mest prisvärda video- och streaming-plattform som löser många verkliga problem.

Kanaler för alla småjobb

Livestreama och publicera kundfilmer i kanaler på Streamio plattformen, utan att de behöver skapa eget konto. Kopiera filmer mellan konton vid behov. Det är ett otroligt smidigt sätt att hantera dina kunders videofilmer och annat innehåll som de vill ha publicerat. Se exempel i Streamio Demo kanalen.

Växla mellan konton

Det är enkelt att växla mellan de konton man har tillgång till, vilket gör det smidigt att arbeta med egna konton och kunds konton. 

Den kostnadseffektiva OVP:n

Våra paket är mycket prisvärda – köp egna kontot åt kunder som behöver, låt kunder som redan har konton släppa in producenter för att göra jobb och släpp kanaler för kunder som inte behöver något eget.

Bra priser på trafik, lagring och fri enkodering är några andra fördelar – och självklart erbjuder vi trafikpaket för dig som har ojämna trafikbehov, exempelvis om du kör en stor kampanj under en månad.

Streamio hjälper dig tjäna pengar på streaming utan onödiga kostnader.

Funktioner för dig som är kommunikatör eller producent: