Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Varför Streamio OVP?

Streamio är en Online Video Platform som hanterar allt kring publicering och distribution av video och livestream. Med de lättanvända funktionerna i Streamio kan du istället fokusera på innehållet.

mobil och dator

Fungerar praktiskt taget överallt

Streamio fungerar i webbläsare och mobiler, i Sverige och utomlands.
Till och med på dyra marknader som andra undantar som Japan, Australien, Sydafrika och Sydamerika! Streamio fungerar till och med i länder där sociala kanaler som Facebook och Youtube stoppas (Kina är ett bra exempel!)

billig videoplattform

Prisledande Streamio​

Streamio är en plattform med låga kostnader, oftast under gränser för upphandling, och suveräna funktioner som du inte hittar hos många av våra konkurrenter, exempelvis:

  • Gratis testkonton – aktiva så länge du vill
  • Helsvensk leverantör och ägare
  • Byggt för webmasters och informatörer - enkelt att använda
  • Live-sändning med automatisk inspelning!

Kommunicera med Video

Byggt för informatörer, kommunikatörer och redaktörer!​

Streamio är lätt att använda och plattformen är fokuserad på uppladdning, hantering och publicering av video, inte teknik! Med Streamio kan du behålla fokus på det som är viktigt - ladda upp filmer, anpassa för tittarna och distribuera effektivt och tillgängligt!

video social media

Videopublicering till sociala medier? Naturligtvis!​

Finns det redan en YouTube-kanal, eller ska video publiceras på Twitter, Facebook eller LinkedIn? Med Streamio behöver man inte välja. Filmer kan publiceras till de stora sociala kanalerna, samtidigt som ni behåller kontrollen. Utnyttja varje kanals fördelar utan att drabbas av deras nackdelar.

fria användarlicenser

Fria användarkonton​

Inga konstiga licenser när du behöver arbeta - Streamio säljs med full funktion från början. Behöver ni vara flera så kan ni bjuda in alla kollegor, utan extra kostnad.

Sweden

Ett helsvenskt system!​

En svensk leverantör som utvecklar, driver och hanterar hela kedjan. Svenska standardavtal och möjlighet att begränsa distribution och lagring inom EU med hänsyn till GDPR och Cloud-Act.

tillganglighetsanpassad video

Undertexter - "subtitles"​

Streamio stödjer undertexter skapade med standardverktyg, och textning fungerar även på mobila enheter. Att lägga till undertexter på en film är viktigt för att få filmer att nå en bredare publik!

Här kan du läsa mer om hur tillgänglig video påverkar video online – Tillgänglighet är en viktig faktor för samtliga verksamheter, inte bara kommuner och andra aktörer inom offentlig sektor!

HD 4K video

HD-video & 4K - såklart!​

Streamios smarta enkoderingmotor gör att allt innehåll automatiskt anpassas till optimal kvalitet. Streamingprofilerna går att anpassa fullt ut för fullständig kontroll över slutresultatet.

Statistics and growth

Statistik

Streamios statistikverktyg visar enkelt genom vilka kanaler filmer spelas mest och vilka filmer som spelas för olika perioder. För riktigt detaljerad statistik som kan samköras med övrig online-statistik kan Streamios videospelare kopplas enkelt ihop med ett befintligt Google Analytics® konto, eller GPDR-anpassade analysverktyget Matomo.

video plattform api

Streamio ❤ utvecklare!

Vi älskar utvecklare! Därför har vi byggt ett riktigt enkelt och väldokumenterat RESTful API för att alla skall kunna bygga integrationer och lösningar med vårt video-backend.

Använd Streamio, den lättanvändna & prisvärda plattformen, för att bygga egna videotjänster. Via vårt API kan man bygga appar eller webbar som får full möjlighet att hantera video utan att utvecklarna behöver bygga lagring, enkodering, distribution och spelare.

PS. Streamios gratis testkonto fungerar fullt ut med vårt API - det är bara att börja koda!

Refresh

Uppdateringar? Kostnadsfritt förstås!​

Vi släpper alla våra uppdateringar till alla kunder, utan kostnad. Med några få undantag får även våra test-användare med gratis testkonton tillgång till alla våra nya funktioner!

Encoder

Snabb, kostnadsfri enkodering ingår!​

Vårt nya förbättrade enkoderingskluster gör enkodering av filmer ännu snabbare och klarar fler kunders filmer parallellt utan köer, så man slipper vänta onödigt länge på att kunna dela filmer och videoklipp. När det är dags att koda om en film eller vill lägga till fler upplösningar så görs detta utan extra kostnad - enkoderingar ingår alltid!

live video

Live video streaming

Du vet väl att du kan live-streama från alla Streamio konton?  Med Streamio är det superlätt att strömma live-video - om ingen speciell utrustning finns tillgänglig så fungerar en mobiltelefon alldeles utmärkt! Streamio kan spela in dina sändning och du kan skicka ut en länk som tittare kan öppna direkt, i mobiltelefoner och datorer. Du kan också sända till en eller flera av Streamios kanaler. Läs mer om Streamio livestreaming.

Music and multimedia

Anpassningsbara videospelare​

Streamio videospelare kan anpassas i funktion och utseende på ett sätt som fungerar för målgruppen. Den nya Streamio-spelaren säkrar funktionen för framtiden och ger möjlighet till nya funktioner såsom overlay (kanal-logotyp exempelvis) och undertexter på flera språk.

intranät säker video

Säker video för Intranät​

Streamio Secure är en kontotyp som begränsar vilka som kan se en filmer till specifika nätverk (genom IP-restriktioner) eller till en speciell webbsida. Detta gör Streamio till ett perfekt verktyg för internkommunikation såsom intranät, interna utbildningar, möten och konferenser eller för att låsa videofilmer till exempelvis inloggade användare på en webbplats!

Video i dator och mobil

Ingen inlåsning - väx med Streamio!​

Streamio är ett lättanvänt system, men kapabelt att hantera riktigt, riktigt stora konton med tittare över hela världen. Tack vare vårt gränssnitt för utvecklare så kan det integreras i nästan vilken lösning som helst, där video används. Vi har kunder som aldrig loggar in på Streamio, all funktionalitet är inbyggt i deras egen mobilapp eller webbsida.

Se paket och priser för Streamio.

Har du några frågor?
Hör av dig så hjälper vi dig komma igång med Streamio!