Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Automatisk undertextning snabbt & enkelt

Med vår Amberscript integration automatgenereras undertexter enkelt och snabbt med hjälp av AI-teknologi. Undertexterna är väldigt exakta men du kan alltid finslipa och rätta eventuella felaktigheter i Amberscripts suveräna undertext-editor.

Snabbt

Automatiska undertexter skapas på bara några minuter. Det tar ungefär halva längden av din video, det vill säga att textningen tar 5 minuter för en video på 10 minuter

Säkert

Amberscript är ISO-certifierat och helt GDPR-kompatibelt med servrar i Tyskland.
Streamios servrar är helt svenska.

Automatisk textning med Amberscript 1

Hög precision

Hög precision med hjälp av AI-textning.
Finslipa texten själv eller beställ manuell textning för 100% noggrannhet

Undertexter är bra för alla som lägger upp videor online och vill vara tillgängliga. Dessutom kommer undertexter att hjälpa ditt videoinnehåll att indexeras av sökmotorer.

Nu erbjuder vi alla kunder att prova automatiska undertexter via Amberscript.

Fyll i formuläret och få en provversion av upp till 60 minuter automatiska undertexter gratis!
Om du inte har ett Streamio-konto får du ett gratis testkonto.

Med hjälp av Amberscript finns det nu möjlighet att skapa undertexter automatiskt till dina videor som finns på Streamio. Efter att texten har automatskapats kan du själv finslipa texten och rätta eventuella felaktigheter i Amberscripts suveräna editor. Du kan även välja att låta textningen skötas manuellt av en människa om du kräver en text som är 100% korrekt direkt. Amberscript är en Holländsk leverantör av undertexter som levererar till bland andra SVT, SKR, Regeringskansliet, Malmö Universitet och Netflix. Amberscript är ISO-certifierat företag inom EU som tar GDPR på allvar precis som vi på Streamio.

Aldrig har det varit så enkelt att uppfylla kraven på digital tillgänglighet som nu med integrationen av Amberscript!

Amberscripts teknik skapar enkelt undertexter till allt ditt Streamio innehåll. Du laddar helt enkelt upp din video som vanligt till Streamio. Från Streamio plattformen ställer du in de nödvändiga inställningarna och så aktiverar du automatisk textning genom Amberscript för de videofilmer du vill ha textade. Efter ungefär hälften av längden på din video så är textningen färdig, det vill säga att textningen tar 5 minuter för en video på 10 minuter. Programvaran sparar på din värdefulla tid genom att automatiskt generera och placera undertexter på din video. Självklart finns det en intuitiv redigerare så att du kan själv kan förbättra undertexten vid de få tillfällen som det behövs och programvaran är anpassad för att följa alla tillgänglighetskrav som finns så att du slipper oroa dig för WCAG 2.1.

Automatisk textning fungerar idag på 39 språk, bland annat Arabiska, Mandarin, Engelska och såklart Svenska.

Läs mer om automatiska undertexter och skaffa konto på Amberscript för att komma igång!

Vi demonstrerar gärna funktionaliteten med Amberscript
och tillhandahåller även kostnadsfria konton för utvärdering.

Vi har levererat Streamio till:

Streamio har funnits i över tio år och har genom åren betjänat massor med kunder inom privat och offentlig sektor.