• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Spelaren visas inte på webbplats med SSL (https)

Om man har problem att videospelare eller ljudspelare inte visas på en webbplats som har SSL påslaget så fungerar det inte att bädda in spelare som saknar detta.

Det enklaste sättet att lösa det på är att ändra under ”Kontoinställningar” – ”Generellt” där man kryssar i rutan ”Föredra säkert protokoll”

Med denna inställning kommer alla länkar automatiskt vara https:// istället för http:// – vilket gör att det blir direkt på en gång.

Alternativt kan man alltid ändra en Streamio-länk manuellt!