Spelaren visas inte på webbplats med SSL (https)

Om man har problem att videospelare eller ljudspelare inte visas på en webbplats som har SSL påslaget så fungerar det inte att bädda in spelare som saknar detta.

Det enklaste sättet att lösa det på är att ändra under ”Kontoinställningar” – ”Generellt” där man kryssar i rutan ”Föredra säkert protokoll”

Med denna inställning kommer alla länkar automatiskt vara https:// istället för http:// – vilket gör att det blir direkt på en gång.

Alternativt kan man alltid ändra en Streamio-länk manuellt!