Skapa nytt klipp från befintlig video

Visste du att man kan klippa ut en del från en redan uppladdad video och sedan spara klippet som en helt egen video i Streamio? Det är busenkelt!

Precis som när man ska trimma sin video så letar vi reda på den video vi vill utgå från under fliken Filmer i biblioteket. Tryck sedan på knappen Trimma film för att öppna verktygen.

trimma

Här väljer du start- och slutpunkt genom att flytta pilarna under det gröna reglaget. Det går också bra att skriva in tidsangivelserna eller spela fram till rätt tidpunkt och trycka på knapparna Kopiera från spelare. När du är nöjd med dina val så anger du först vilken titel som din nya film ska få i rutan Titel på ny film, sedan trycker du på knappen Spara som ny.