Skapa egen spelare med API och GoPlayer

Hur gör jag för att skapa en egen spelare med API eller GoPlayer?

Egna anpassningar

Om du vill anpassa din spelares design eller lägga till ny funktionalitet, så kan du titta på vår site för egen utveckling, https://streamio.com/developers. Där hittar du exempel på open-source videospelare och några användbara bibliotek. Allt är möjligt att göra.

Go Player

Go Player är en modern open-source videospelare skriven i ActionScript 3, med fokus på god kod och enkelhet. På www.goplayer.com hittar du allmän information om skins, rtmp streaming, progressiv downloads, buffering, keyboard controls och mycket annat.

HTML5

Observera att Streamios inbyggda spelare har en fallback för HTML5.
Vill man göra en anpassad spelare och använda sig av HTML5-fallback rekommenderar vi att man tittar på hur lösningen ser ut i Streamios egen spelare, se https://streamio.com/javascripts/streamio-player.js

Statistik

Vid skapandet av en  egen spelare i Flex eller liknande så är det viktigt att känna till att statistik-kod måste inkluderas för att statistiken ska synas i Streamios gränssnitt, se https://github.com/streamio/streamio-as3/tree/master/source/streamio/api.

Google Analytics

För att i en egen spelare få det stöd för Google Analytics som finns i Streamios spelare så hänvisar vi till Googles egen dokumentation, se https://code.google.com/apis/analytics/docs/tracking/eventTrackerGuide.html.

API

Vårt RESTful API ger dig säkert tillträde och full kontroll över alla väsentliga parametrar – filmer, bilder, kodningsinställningar och mycket annat.