• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Skapa egen spelare med API och GoPlayer

Egna anpassningar
Om du vill anpassa din spelares design eller lägga till ny funktionalitet, så kan du titta på vår site för egen utveckling, https://streamio.com/developers. Där hittar du både Flash SDK med exempel och open-source videospelare och några användbara bibliotek. Allt är möjligt att göra.
Go Player
Go Player är en modern open-source videospelare skriven i ActionScript 3, med fokus på god kod och enkelhet. På www.goplayer.com hittar du allmän information om skins, rtmp streaming, progressiv downloads, buffering, keyboard controls och mycket annat.
HTML5
Observera att Streamios inbyggda spelare har en fallback för HTML5. Varken Go Player eller Streamios tillhandahållna Flash SDK har exempel för HTML5.
Vill man göra en anpassad spelare och använda sig av HTML5-fallback rekommenderar vi att man tittar på hur lösningen ser ut i Streamios egen spelare, se http://streamio.com/javascripts/streamio-player.js
Statistik
Vid skapandet av en  egen spelare i Flex eller liknande så är det viktigt att känna till att statistik-kod måste inkluderas för att statistiken ska synas i Streamios gränssnitt, se https://github.com/streamio/streamio-as3/tree/master/source/streamio/api.
Google Analytics
För att i en egen spelare få det stöd för Google Analytics som finns i Streamios spelare så hänvisar vi till Googles egen dokumentation, se http://code.google.com/apis/analytics/docs/tracking/eventTrackerGuide.html.
API
Vårt RESTful API ger dig säkert tillträde och full kontroll över alla väsentliga parametrar – filmer, bilder, kodningsinställningar och mycket annat.