• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Huvudanvändare

Listan över registrerade användare visas under ”KONTOINSTÄLLNINGAR” i menyn. Under ”ANVÄNDARE” ser du vilka som har tillträde till ditt konto.
Huvudanvändare
Att vara huvudanvändare innebär att man:
– har möjlighet att göra någon annan till huvudanvändare
– får ett mail när en ny användare skapats
– har möjlighet att radera andra användare
– betraktas som huvudkontakt gentemot Streamio AB om inget annat meddelats
Det måste alltid finnas minst en huvudanvändare. Finns endast en användare för kontot är denne huvudanvändare.
Radera användare
En huvudanvändare kan radera en annan användare genom att hålla musen över raden för användaren som ska raderas. Klicka på papperskorgen som visas längst ut till höger på raden för att radera.
En huvudanvändare kan göra någon annan till huvudanvändare och också radera andra användare.
Är du inte huvudanvändare visas inte dessa alternativ på raden.
Byt huvudanvändare
En huvudanvändare kan ”ge bort” sin huvud-status till en annan användare. Håll musen över användaren så visar sig knappen ”Gör till huvudanvändare”. Klicka på knappen för att tilldela användaren huvud-status. Endast en huvudanvändare kan göra någon annan till ny huvudanvändare