Huvudanvändare

Huvudanvändare i Streamio – vad kan de göra och hur kan man byta huvudanvändare?

Listan över registrerade användare visas under ”KONTOINSTÄLLNINGAR” i menyn. Under ”ANVÄNDARE” ser du vilka som har tillträde till ditt konto.

Huvudanvändare

Att vara huvudanvändare innebär att man:
  • har möjlighet att göra någon annan till huvudanvändare
  • får ett mail när en ny användare skapats
  • har möjlighet att radera andra användare
  • betraktas som huvudkontakt gentemot Streamio AB om inget annat meddelats

Det måste alltid finnas minst en huvudanvändare. Finns endast en användare för kontot är denne huvudanvändare.

Radera användare

En huvudanvändare kan radera en annan användare genom att hålla musen över raden för användaren som ska raderas. Klicka på papperskorgen som visas längst ut till höger på raden för att radera.
videoplattform användare
En huvudanvändare kan göra någon annan till huvudanvändare och också radera andra användare. Är du inte huvudanvändare visas inte dessa alternativ på raden.

Byt huvudanvändare

En huvudanvändare kan ”ge bort” sin huvud-status till en annan användare. Håll musen över användaren så visar sig knappen ”Gör till huvudanvändare”. Klicka på knappen för att tilldela användaren huvud-status. Endast en huvudanvändare kan göra någon annan till ny huvudanvändare