• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Redigera spellistor

Du kan enkelt lägga till och ta bort filmer i din spellista samt ange i vilken ordning du vill att filmerna i ska visas i din spellista. Hanteringen skiljer sig lite åt beroende på om det är en ”automatisk spellista” (som bygger på taggar) eller en ”manuell spellista” där man själv väljer ut filmerna

Redigera manuella spellistor

Lägga till filmer i manuell spellista

Öppna spellistan i biblioteket och välj video under ”Video att lägga till”. Du kan också välja om den skall läggas till i början eller slutet på listan. Läs vidare för mer sortering!

Ta bort filmer ur manuell spellista

Öppna spellistan i biblioteket och klicka på soptunnan längst ut till höger på den film som skall raderas. Bekräfta i dialogrutan!

Sortera filmer i manuell spellista

Att sortera filmer exakt som man vill är mycket smidigt. Öppna spellistan i biblioteket och klicka på pilarna för den film du vill flytta ordning på för att byta plats!

Redigera automatiska spellistor

Lägga till filmer i din spellista

Du kan lägga till filmer till en spellista på två olika sätt:

1. Lägg till en eller flera nya taggar, så att alla filmer som har de nya taggarna hämtas in och läggs till i din spellista.
  2. Du går till ditt videobibliotek, klickar på titeln på den film du vill ska ingå i din spellista och lägger sedan till den eller de taggar som ingår i spellistan

Ta bort filmer i din spellista

Du kan ta bort filmer i en spellista på två olika sätt:

1. Radera en eller flera nya taggar i din spellista , så att alla filmer som har dessa taggar inte längre hämtas in till din spellista.
  2. Du går till ditt videobibliotek, klickar på titeln på den film du vill ska tas bort från din spellista och raderar sedan den eller de taggar som ingår i spellistan.

Sortera filmerna i en spellista

Du kan sortera dina filmer i spellistan på en rad olika sätt  – du väljer det sätt du föredrar med hjälp av de två menyerna ovanför filmerna i spellistan:

Kom-i-gång i tre enkla steg

1 - Ladda upp video
2 - Hantera dina videor
3 - Publicera & Dela video
Använd Playkanaler med Streamio