• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Publicera video på LinkedIn

Med Streamio kan du hantera alla företagets videofilmer på ett och samma ställe. Det är enkelt att publicera till egen webb, maila eller skicka ut samma film till Linkedin eller Youtube – allt från samma lättanvända gränssnitt. Att Streamio är marknadens mest prisvärda plattform gör det inte sämre!

Publicering av video till LinkedIn görs från publiceringssektionen för den film du vill publicera.

Klicka på filmen i filmbiblioteket för att komma dit.

Under Publicera till externa webbtjänster klickar du på LinkedIn-ikonen.

Är du inte redan inloggad ombes du att logga in på ditt LinkedIn-konto.

Dela film till LinkedIn

Dela med LinkedIn fönstret

Välj därefter hur du vill dela videon på LinkedIn – som en statusuppdatering, till en grupp eller utvalda personer.

Här har du också möjlighet att dela direkt till Twitter.

Observera att videon då inte integreras i din tweet på samma sätt som om du publicerar direkt till Twitter från Streamio!

Skriv den text som du vill ha tillsammans med videon. Videons titel och en eventuell beskrivning kommer med automatiskt.

Klicka på Dela så publiceras videon omedelbart på LinkedIn-kontot. Filmen kan sen spelas upp i ett eget fönster och i fullskärmsläge.

Videon publiceras direkt som en aktivitet på LinkedIn

Dela film till LinkedIn

Så fort videon har spelats upp en gång på LinkedIn taggas den i Streamio  med ”linkedin”. På så sätt kan du lätt filtrera filmer efter var de publicerats.

OBS! När du publicerar en video till LinkedIn på detta sätt, så skickas inte / lagras inte filen på LinkedIn – den lagras och spelas upp av Streamio. Anledningen till detta är att det ska vara möjligt för dig att kunna se statistik över hur många som tittat på dina videos via LinkedIn.

Skapa gratis testkonto

Relaterade inlägg