• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Publicera video på Facebook

Publicera på Facebook
Du kan publicera videos till en mängd externa webbplatser, se översikt här.
Publicering av video till Facebook görs som vanligt från publiceringssektionen för den film du vill publicera.
Klicka på filmen i filmbiblioteket för att komma dit.
Under Publicera till externa webbtjänster klickar du på Facebook-ikonen
Är du inte redan inloggad ombes du att logga in på ditt Facebook-konto. Välj därefter hur du vill dela videon på Facebook – i din egen tidslinje, i en grupp, på en sida du hanterar, etc.
I Facebooks dela-fönster kan du bestämma hur och var videon ska publiceras.
Observera att Facebook beskär bilden på sidorna (videon visas förstås normalt)
Videons titel och en eventuell beskrivning kommer med automatiskt. Du kan också skriva en egen text som placeras överst i inlägget i nyhetsflödet på Facebook.
Klicka på Dela länk så publiceras videon omedelbart på Facebook-kontot. Filmen kan sen spelas upp integrerad på sidan och i fullskärmsläge.
Videon integreras direkt i inlägget på Facebook
Så fort videon har spelats upp en gång på Facebook taggas den i ditt streamiokonto  med ”facebook”. På så sätt kan du lätt filtrera filmer efter var de publicerats.
OBS! När du publicerar en video till Facebook på detta sätt, så skickas inte / lagras inte filen på Facebook – den lagras och spelas upp av Streamio. Anledningen till detta är att det ska vara möjligt för dig att kunna se statistik över hur många som tittat på dina videos via Facebook.