Så här går du tillväga för att publicera dina Streamio-filmer till Zendesk Guide

Videoverktyget (filmikonen i editorn) fungerar inte så länge inte Zendesk implementerar stöd för fler videoplattformar, men det är fortfarande enkelt att lägga till filmer.

För att Zendesk skall tillåta att man lägger in spelarkoden så behöver man göra en inställning, Detta behöver bara göras en gång.

1. Välj Guide Admin
  2. Välj kugghjulet för inställningar
  3. Under ”Security” under ”Guide settings” kryssar du i ”Display unsafe content”

Varningen om att det möjliggör skadlig kod att exekveras, gäller ENBART om någon administratör hos er publicera en sida och lägger till skadlig kod. Streamios kod är inte skadlig.

När man gjort ovanstående är det bara växla till källkodsläget och klistra in Streamios inbäddningskod.

Tänk på att man kan anpassa en speciell spelare för Zendesk om man så önskar som är anpassad i exempelvis storlek, eller rapporterar visningar till ett speciellt Google Analytics-konto!