Publicera video i Zendesk Guide

Så här går du tillväga för att publicera dina Streamio-filmer till Zendesk

Du behöver endast uppdatera ditt kontos inställningar i Zendesk och sedan lägga in inbäddningskoden för den video du vill publicera. Videon nedan guidar dig igenom samtliga steg.

För att Zendesk skall tillåta att man lägger in spelarkoden så behöver man göra en inställning. Detta behöver bara göras en gång:

1. Klicka på ”Guide Admin”
  2. Klicka på kugghjulet för att komma in i inställningarna
  3. Under ”Guide settings” och under ”Security” kryssar du för ”Display unsafe content”
  4. Klicka på ”Update”

Varningen om att det möjliggör skadlig kod att exekveras, gäller ENBART om någon administratör hos er publicera en sida och lägger till skadlig kod. Streamios kod är inte skadlig och således helt säker att använda!

När man gjort ovanstående är det bara växla till källkodsläget och klistra in Streamios inbäddningskod för den video du vill publicera.

För att anpassa storleken på filmen som du lägger in, eller rapportera visningar och annan statistik till ett speciellt Google Analytics konto eller ett Matomo konto behöver du skapa en anpassad spelare i Streamio.