• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Publicera video i WordPress

I WordPress med den nya editorn Gutenberg har man gjort det extremt enkelt att publicera videofilmer från Streamio.

Man behöver bara kopiera kortlänken på en film och kopiera in den i WordPress editor. Man kan också i välja att göra ett nytt block i WordPress av typen ”Embed”, men det är en omväg. Klistra bara in länken i ett vanligt WordPress paragrafblock så anpassar det sig automatiskt.

WordPress publicering av video

Publicera video