Publicera video

Vill du publicera video på din egna webbplats?

Att publicera en video som redan laddats upp till Streamio är enkelt – följ bara dessa 6 steg:

1) Gå till Bibliotek och sedan fliken Filmer.

2) Klicka på Titeln på videon du vill publicera.

3) Bläddra ner till avsnittet PUBLICERA – längst ned på sidan:

Publicera videofiler

4) Välj den videospelare du vill använda för den här videon. Om du är osäker, eller om du inte har skapat din egen spelare ännu, välj bara ”Standard Player”. Det är standardspelaren som fungerar för de flesta användare och scenarier.

5) Klicka på knappen ”Förhandsvisa” för att se hur din videospelare och video kommer att se ut när de har publicerats.

6) Kopiera EMBED-koden (Ctrl + C) och klistra in den (Ctrl + V) i avsnittet på webbplatsen där du vill att din video ska integreras och visas.

Färdig!

När du publicerar din webbsida kommer videon att vara integrerad och redo att visas.

Så enkelt var det att publicera video på din webbsida. Vill du ha fler snabba tips för att komma igång med Streamio se de här supportartiklarna:

Ladda upp video

Hantera online video

Kom igång med livesändningar på Streamio