Vill du publicera en video på din egna webbplats?

Att publicera en video som redan laddats upp till Streamio är enkelt – följ bara dessa 6 steg:

1) Gå till ditt videobibliotek.

2) Klicka på Titeln på videon du vill publicera.

3) Bläddra ner till avsnittet PUBLICERA – längst ned på sidan:

Publicera videofiler

4) Välj den videospelare du vill använda för den här videon. Om du är osäker, eller om du inte har skapat din egen spelare ännu, välj bara “Streamio Standard“. Det är standardspelaren som fungerar för de flesta användare och scenarier.

5) Klicka på knappen “Förhandsgranska“-för att se hur din videospelare och video kommer att se ut när de har publicerats.

6) Kopiera EMBED-koden (Ctrl + C) och klistra in den (Ctrl + V) i avsnittet på webbplatsen där du vill att din video ska integreras och visas.

Färdig!

När du publicerar din webbsida kommer videon att vara integrerad och redo att visas.

Observera att om du vill skicka en länk till ditt klipp (till exempel via e-post eller SMS) bör du inte skicka EMBED-koden – du bör kopiera och skicka webbadressen under EMBED-koden.

Nu när du vet hur du publicerar en video online kan du vara intresserad av fler snabbstartstips och tricks med Streamio – kolla in dem här!