Live-streama från restream.io

Restream.io är en plattform som kan användas för att skicka samma live-ström till flera mål. Med tjänsten kan man enkelt göra samma liveström tillgänglig på Streamio, samtidigt som den går på Facebook, Twitch, Youtube och Linkedin, exempelvis

För att lägga till Streamio som en mottagare i restream.io så väljem att lägga till en kanal: Custom RTMP. I Inställningarna för kanalen anger man:

Display name: Streamio

RTMP URL: Använd URL från Open Broadcaster i Streamios Liveinställningar

Stream Key: Använd samma Stream Key som för Open Broadcaster.

Tänk på att inte gå över 3000 kbps för en ström som skall sända med Streamio – behöver du högre bitrate, kontakta oss för förslag på lösningar.

restreamio livestream to streamio