• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Ladda upp bilder

Att ladda upp en ny bild till ditt bibliotek är mycket enkelt:
1) Börja med att gå till ditt bibliotek – se till att du går till den sektion i biblioteket där alla dina bilder återfinns (under fliken ”Bilder”).
2) Klicka på den blå ”Ladda upp en ny bild”-knappen i bibliotekets övre högra hörn.
Du kommer nu att tas till uppladdningssidan för bilder:
När upladdningssidan för bilder öppnats ska du:
1) Välja vilken bild som du vill ladda upp till tjänsten genom att klicka på ”Bläddra”-knappen
2) Ge bilden en titel (om du inte ger bilden en titel kommer den att få samma titel som filnamnet)
3) Ange en tagg för din bild (om du är osäker, så kan du hoppa över detta steg så länge)
5) Klicka på ”Ladda upp bild”-knappen
Din bild kommer nu att laddas upp till våra servrar och kopieras till två olika storlekar för olika ändamål. När bilden är klar kommer den automatiskt att göras tillgänglig i ditt bildbibliotek.