Ladda upp en bild

Kan jag ladda upp en bild till Streamio också?

Naturligtvis kan du ladda upp en bild, och det är Streamio-lätt att göra det:

Klicka på knappen ”Ladda upp bild

Välj den bild som du vill ladda upp och ange en beskrivande rubrik för bilden. Du kan också använda taggar som gör att du enkelt kan filtrera sökning efter bilder i biblioteket.

Ladda upp bilder till Streamio

Så enkelt är det för dig att ladda upp en bild till Streamio!

Bilderna distribueras via våra CDN.

Bilderna används som thumbnails för dina videos.

Bilderna kan också nås via vårt API för utvecklare som kan använda bilderna på något sätt i externa applikationer.