Kopiera film till annat konto

Om du som användare har tillgång till flera konton kan du kopiera filmer mellan dina konton. Den valda filmen kopieras till angivet konto och kodas om på vanligt sätt enligt målkontots inställningar. Uppgifter kring filmen som titel, beskrivande text, taggar följer med.

Dina konton
Högst upp till vänster i menyn ser du vilka konton du har tillgång till
OVP kontolista för streaming
Här finns fyra tillgängliga konton
Kopiera film till annat konto
Gå till videobiblioteket och välj den film du vill kopiera.
Klicka på Avancerade inställningar.
Längst till höger under Originalfil finns kopiera-knappen.
Kopiera video mellan konton
Kopiera-knappen visas under Avancerade inställningar för den film du vill kopiera
Klicka på kopiera-knappen och välj det konto du vill att filmen ska kopieras till
kopiera video mellan konton
I exemplet väljs att kopiera filmen till konto ”Streamio Externt”. Här visas även att filmen tidigare kopierats till kontot ”Streamio Internt”
När du klickar på Kopiera placeras filmen omedelbart i kö på det konto du angivit.
I dialogrutan visas också om filmen har kopierats till andra konton.
kopiera video konton
Filmen placeras direkt i kön. Det går nu bra att stänga rutan.
Klart. Filmen är nu kopierad till målkontot.