Kodningspreferenser

När du laddar upp en video till ditt bibliotek kommer den att kodas om till en eller flera olika videoströmmar som gör det möjligt att visa din video på ett optimalt sätt i olika webbläsare och mobila enheter.

När du laddar upp en video till ditt bibliotek kommer den att kodas om till en eller flera olika videoströmmar som gör det möjligt att visa din video på ett optimalt sätt i olika webbläsare och mobila enheter.
Vid uppladdning ges du möjlighet att välja vilka kodningspreferenser du har, d v s vilka kodningsinställningar du vill ska gälla för den film du laddar upp:
kodningsinställningar för video
Du kan vid uppladdning välja mellan fyra olika alternativ för omkodning av film:

Standardinställningar
Streamios kondningsmotorer kommer att analysera den film du laddar upp och sen koda om den till den eller de videoströmmar som krävs för optimal uppspelningskvalitet.

Kontoinställningar
Streamios kodningsmotorer kommer att koda om filmen till de videoströmmar du uttryckligen angett i dina kodningsinställningar för ditt konto.

Anpassade inställningar
Anpassade inställningar ger dig möjlighet att lägga till en eller flera specifika videoströmmar för denna specifika film.

Gör inga omkodningar
Din video att laddas upp till biblioteket utan att den kodas om.

Om du är osäker på vilket alternativ du ska välja, så rekommenderar vi att du väljer ”Standardinställningar”.