Hantera flera konton

Hur hanterar jag flera konton?

Växla mellan flera konton

Om du är registrerad som användare på flera konton kan du lätt växla mellan dina konton. Klicka på kontonamnet längst upp till vänster i menyn och välj i listan:
Välj OVP Konto
Hoppa till ett annat konto eller skapa ett nytt

Skapa nytt konto

Från menyn kan du välja att skapa ett nytt konto. Ange kontonamn och eventuellt om du vill att det ska vara ett säkert konto, det vill säga ett konto som kan låsas till domän eller till IP-nummer och intranät. Se mer på Streamio Secure.
nytt videokonto
Det är lätt att skapa nya konton. Observera att man inte i efterhand kan ange att kontot ska vara ”säkert”.
Ett nytt testkonto skapas och kan börja användas direkt av dig. Vill du uppgradera kontot är det bara att gå till Kontoinställningar i menyn, se mer https://www.streamio.com/streaming/sv/support/hantera-ditt-abonnemang/.