• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Hantera flera konton

Växla mellan flera konton
Om du är registrerad som användare på flera konton kan du lätt växla mellan dina konton. Klicka på kontonamnet längst upp till vänster i menyn och välj i listan:
Hoppa till ett annat konto eller skapa ett nytt
Skapa nytt konto
Från menyn kan du välja att skapa ett nytt konto. Ange kontonamn och eventuellt om du vill att det ska vara ett säkert konto, det vill säga ett konto som kan låsas till domän eller till IP-nummer och intranät. Se mer på Streamio Secure.
Det är lätt att skapa nya konton. Observera att man inte i efterhand kan ange att kontot ska vara ”säkert”.
Ett nytt testkonto skapas och kan börja användas direkt av dig. Vill du uppgradera kontot är det bara att gå till Kontoinställningar i menyn, se mer här.