• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Bjuda in andra användare

Du kan bjuda in andra användare på ditt konto genom att gå till ”KONTOINSTÄLLNINGAR”.
Under ”ANVÄNDARE” ser du vilka som har tillträde till ditt konto:
Kontots användare. När en ny användare registreras skickas automatiskt ett mail om detta till huvudanvändaren
För att bjuda in en ny användare, så trycker du på den blåa knappen ”Bjud in en ny användare till detta konto”. Du kommer då att skickas vidare till en sida där du kan bjuda in den du vill ska ges access till detta konto:
När du sen trycker på knappen ”Skicka inbjudan” kommer det omedelbart skickas ut en inbjudan till denna person tillsammans med instruktioner om hur de ska logga in.
P.S Om inbjudan inte verkar vilja komma fram till den inbjudna personen, be dem kolla om epostmeddelandet inte råkat slinka ner i skräppostkorgen….