Bjuda in andra användare

Hur bjuder jag in nya användare till mitt konto?

Du kan bjuda in andra användare på ditt konto genom att gå till ”KONTOINSTÄLLNINGAR”.
Under ”ANVÄNDARE” ser du vilka som har tillträde till ditt konto:

Kontots användare. När en ny användare registreras skickas automatiskt ett mail om detta till huvudanvändaren
För att bjuda in en ny användare, så trycker du på den blåa knappen ”Bjud in en ny användare till detta konto”. Du kommer då att skickas vidare till en sida där du kan bjuda in den du vill ska ges access till detta konto:

När du sen trycker på knappen ”Skicka inbjudan” kommer det omedelbart skickas ut en inbjudan till denna person tillsammans med instruktioner om hur de ska logga in.
P.S Om inbjudan inte verkar vilja komma fram till den inbjudna personen, be dem kolla om epostmeddelandet inte råkat slinka ner i skräppostkorgen….