Batchhantering

När du vill hantera flera videor på en och samma gång!

I biblioteket under filmer så hittar du en kryssruta högst uppe till höger för varje film. Markera de filmer som du vill hantera. Längst ner på sidan hittar du flera knappar som du kan använda om du vill Markera alla, Avmarkera alla eller Invertera (byta plats på de som är valda med de som inte är valda och tvärtom).

När du är nöjd med urvalet kan du välja mellan följande val i rull-listen till höger om knapparna:

Radera – raderar alla valda filmer.

Avpublicera – avpublicerar alla valda filmer.

Kopiera till… – om du har tillgång till flera Streamio-konton så kan du här kopiera alla valda filmer till valfritt annat Streamio-konto.

Tryck slutligen på Kör-knappen till höger om rull-listen.

batch