Användarinställningar

Under ”ANVÄNDARINSTÄLLNINGAR” kan du ändra dina personliga inställningar för ditt konto, inklusive:

Kontaktinformation

Ändra för- och efternamn, e-postadress och/eller telefonnummer

Tidszon

Ändra till den tidszon du föredrar

Språk

Ändra språket i Streamio portalen till det språk du föredrar

Lösenord

Ändra ditt lösenord

Du kan komma åt dina ”ANVÄNDARINSTÄLLNINGAR” genom att klicka på ditt namn i det övre högra hörnet av rubriken:
Användarinställningar

Observera att användarinställningarna endast gäller dig personligen och inte de andra användarna av ditt konto.

Vill du göra andra ändringar? Här hittar du alla möjliga kontoinställningar – ändringar för hela ditt Streamio konto, som påverkar alla användare.

Läs mer om alla möjliga inställningar i Streamio här!