• Personlig Support
  • Snabbaste supporten
  • Logga in på ditt Streamio-konto och klicka på chat-ikonen som visas längst ner till höger på alla sidor

• Logga in
  • Kunskapsbank
  • Vanliga frågor om streaming
  • Här under, på denna sida, hittar du svar på alla vanliga och mer ovanliga frågor gällande video online såväl som specifika Streamio-frågor!
  • Kontakta oss
  • Fyll i formuläret
  • Om du inte kan logga in och använda frågetecknet (den mest effektiva supportkanalen, se till vänster under Personlig support) - fyll i detta formulär så återkommer vi till dig!
  • Kontakta oss

Publicera ljud med Streamio

Att publicera ljud från Streamio fungerar snarlikt video.

1. Gå till Biblioteket och välj ”Ljud”.
  2. Klicka på det ljudspår du vill publicera och titta under rubriken ”Publicera”

Om du använder JW Player (se artikeln ”Byta ljudspelare i Streamio”) så kan du här välja att ljudet skall autostarta när sidan laddas.

Det finns två sätt. Dels kod för att bädda in på webbplats, kopiera det som står i rutan och klistra in i HTML läge (ofta kan man i WordPress och liknande system välja mellan ”Visual” och ”Text”-läge i editorn. Då är det textläget som skall användas).

Den andra varianten är att använda den korta direktlänken. Den kan användas för att skicka ljudlänken till någon via mail eller SMS som exempel!

Relaterade inlägg