Publicera ljud med Streamio

Att publicera ljud från Streamio fungerar snarlikt video.

1. Gå till Biblioteket och välj ”Ljud”.
  2. Klicka på det ljudspår du vill publicera och titta under rubriken ”Publicera”

Det finns två sätt. Dels kod för att bädda in på webbplats, kopiera det som står i rutan och klistra in i HTML läge (ofta kan man i WordPress och liknande system välja mellan ”Visual” och ”Text”-läge i editorn. Då är det textläget som skall användas).

Den andra varianten är att använda den korta direktlänken. Den kan användas för att skicka ljudlänken till någon via mail eller SMS som exempel!