Val av ljudspelare i Streamio

Kan jag ändra ljudspelaren i Streamio?

Ja, det kan du. Sedan vi har lagt till den nya videospelaren så är det också möjligt att använda den för ljud, det finns också några olika skinn att välja mellan.

Logga in på Streamio och gå till menyn ”Kontoinställningar” där du väljer ”Allmänt”. Under rubriken ”Audio Player” kan du välja mellan Legacy-spelaren och de olika JW Player-implementeringarna och skalen.

Kom ihåg att klicka på ”Uppdatera Konto” för att spara den nya inställningen.