Anpassning funktionshindrade

Finns det kortkommandon för spelaren och någon anpassning till personer med funktionsnedsättning?

De flesta funktioner går att sköta med tangenter som återfinns på tangentbordet. Här ser du några av de vanligaste kontrollerna:

Starta och pausa uppspelning genom att klicka med musen var som helst på spelaren eller
    trycka på mellanslags-tangenten, SPACE

Visa film i fullskärm genom att dubbelklicka var som helst på spelaren.
    Dubbelklicka igen eller tryck ESC för att återgå till normal storlek

Reglera volym från tangentbordet via pil upp- och pil ner-tangenterna

Spola framåt-bakåt via pil höger och pil vänster

För en komplett lista med uppdaterade funktioner se den här supportartikeln: https://www.streamio.com/streaming/sv/support/styra-spelaren-med-tangentbord/

Se hur Streamio kontinuerligt jobbar med tillgänglighet för online video