Ändra antalet tumnaglar i videoarkiv

I min videoarkivspelare har jag angett att sex tumnaglar ska visas per sida, men det ser konstigt ut. Hur ska jag göra?

För att visa annat antal tumnaglar än tre stycken (standard) i en korrekt designad videoarkivspelare räcker det inte med att ange önskat antal i rutan för  ”Filmer per sida”.  Först måste man välja att skapa en ”Anpassad mall”.
Välj sedan från spelarens ”Avancerade inställningar” i listan ”Återställ värden från systemmall” den mall du vill utgå ifrån. Klicka på ”Återställ”.
Ange hur många filmer du vill kunna visa per sida. Du behöver därefter justera höjden på hela spelaren. Med standardmått på tumnaglarna får man beräkna ca 220 px per filmrad. Utgår man t ex från en horisontell spelare med måtten 640 x 678 blir 910 en lämplig höjd om man önskar 6 tumnaglar på  varje sida och tumnaglarnas storlek inte ändras.
Spara och förhandsvisa längst ner på sidan.