3GP-video för mobiler?

Kul att höra att ni gillar Streamio.
Tyvärr kan vi inte erbjuda support för detektering av äldre mobiler och kodning till 3GP
Vårt system är byggt för att stödja mobiler och läsplattor som har stöd för Flash eller HTML5, det vill säga iPhone, iPads, Android smartphones etc
Hallå, vi gillar verkligen Streamio och funderar på ett konto för våra kampanjer men vi behöver verkligen stöd för mobiler. Är det något som Streamio har stöd för? Det skulle verkligen vara bra om det fanns stöd för kodning till 3GP för gamla Nokia och Blackberry.