Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Hantera ditt Streamio Paket

Det finns en nyare version av den här artikeln som du hittar här: https://www.streamio.com/streaming/updated-plans-and-pricing/

I ett tidigare blogginlägg beskrev vi hur enkelt det är att skapa flera kostnadsfria provkonton för dig själv och/eller dina kunder.

Så hur hanterar du prenumerationsplaner för varje enskilt konto? Som vanligt har vi försökt göra detta riktigt, riktigt enkelt för dig.

Om du vill hantera prenumerationsplanen för ett visst konto går du bara till ”KONTOINSTÄLLNINGAR” och klickar på länken ”Prenumeration”.

UPPGRADERA DITT KONTO

Om du vill uppgradera det här kontot väljer du den prenumerationsplan som uppfyller dina behov genom att klicka på lämplig ”Välj Paket”-knapp.

Om du uppgraderar från ett gratis provkonto till en av våra betal-paket   kommer du att bli ombedd att ange dina betalnings- / kreditkortsuppgifter. När betalningsmetoden har godkänts är du redo och kontot uppgraderas omedelbart till det prenumerations-paket du har valt.

Observera att din prenumeration automatiskt förnyas var 30:e dag tills du bestämmer dig för att ändra din prenumerationsplan eller avsluta ditt konto.

NEDGRADERA DITT KONTO

Om du vill nedgradera ett visst konto följer du bara samma steg som beskrivs ovan. Men för att kunna nedgradera ett konto måste du se till att du inte lagrar mer innehåll / filer på det här kontot än vad som är tillåtet i prenumerationsplanen du nedgraderar till. Om du har för många filer lagrade föreslår vi att du helt enkelt tar bort onödiga / oönskade filer för att passa lagringstillägget för det nya paketet.

Och ja – Du kan nedgradera alla betal-paket till ett gratis testkonto – se bara till att du inte lagrar mer än 5 GB innehåll / filer på kontot.

Observera dock att när du nedgraderar din prenumerationsplan kommer ändringarna att ske i slutet av den aktuella prenumerationsperioden.

AVSLUTA DITT KONTO

Om du vill avsluta ditt konto kan du göra detta lika enkelt – tänk bara på att allt innehåll / filer omedelbart och permanent kommer att raderas och det finns ingen ”ångra”.

Så bara för att vara på den säkra sidan kanske du vill överväga att nedgradera till ett gratis provkonto först tills du är 100% säker på att du är redo att permanent ta bort kontot.

Vi hoppas att du kommer att tycka att den här funktionen är användbar.

Om du har några frågor är bara att skicka oss ett e-postmeddelande.

 

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!