Lägga till videor i ett videobibliotek

Om jag vill lägga till en ny video i videobiblioteket, hur gör jag det?

Lägga till en ny video i videobiblioteket

Om du har publicerat ett videobibliotek och vill lägga till fler videor i någon av spellistorna i videobiblioteket kan du göra detta på två olika sätt:

Lägga till en video från ditt kontobibliotek

1. Gå till ditt kontos bibliotek och klicka på titeln på videon du vill lägga till.
  2. Lägg till en eller flera smarta etiketter som används av spellistorna.
Färdig! Den här videon kommer nu att inkluderas i din spellista och göras tillgänglig i ditt videobibliotek.

Ladda upp en ny video direkt till en eller flera spellistor

1. Gå till ditt kontobibliotek och klicka på knappen ”Ladda upp video”.
  2. Fortsätt som vanligt när du laddar upp videor, men se till att du anger en eller flera smarta etiketter som används av spellistorna innan du laddar upp den nya videon.
Färdig! Den här videon kommer nu att laddas upp, kodas enligt dina instruktioner och sedan publiceras automatiskt i önskat spellistor / videobibliotek.
Nu vet du varför vi bestämde oss för att kalla våra etiketter smarta taggar… 🙂