Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Live-stream leverantör – Streamio Live!

Sedan Streamio blev förvärvat av Rackfish är vi även en live stream leverantör, under produktnamnet Streamio Live! Självklart med de konkurrenskraftiga priser Streamio-användare är vana vid!

Live Streaming

Vår plattform för live-streaming kan hantera allt från lokal streaming i Sverige, via ett extremt väloptimerat nätverk till internationell streaming via CDN. Vår teknik är självläkande och väljer hela tiden den, av våra internetoperatörer som kan leverera bästa prestandan till tittaren, baserat på en teknik från Noction som vi är först med i Skandinavien, inte bara bland live-streaming leverantörer.

Plattformen klarar av att streama live till alla vanliga klienter, såväl android, iOS som html5 och flash-klienter. Vi kan konvertera inkommande live-ström till olika format och göra den adaptiv, dvs automatiskt anpassad till mottagarens bandbredd.

Specialfunktioner såsom möjligheten att spola bakåt i liveström, låta alla besökare se sändningen från början – med möjlighet att hoppa fram till “live”, inspelning av live video till vår tjänst för VOD (video-on-demand) Streamio. Vi erbjuder till och med white-label lösningar för de som vill basera live-streaming på vår tjänst under eget varumärke.

Några områden där vi de senaste åren specialiserat oss är streaming från nätverkskameror, där en fast installerad, vädertålig kamera kan sända live i flera år.

Ett annat är low-latency streaming, live streaming med låg latens (fördröjning) – vilket är viktigt i samband med exempelvis spel eller interaktiva installationer där fördröjningen mellan den verkliga händelsen och live-strömmen inte får bli för stor. Ett exempel på streaming med nätverkskameror med låg fördröjning kan ses här.

Kontakta oss för mer information om live stream leverans på 018-181800!

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!