Kontakta oss               Hämta gratis testkonto!               

Kraftigt utökade test-konton!

Våra otroligt populära kostnadsfria testkonton har nu uppgraderats till kraftigt utökade test-konton, för att ge våra användare ännu bättre möjligheter att testköra vår OVP för Webb-TV. Vi har femdubblat lagringsstorleken för videofilmer till 5 GB lagring per konto och tjugofemdubblat(!) den kostnadsfria distributionen till hela 25 GB! Vi ger fortfarande full access för utvecklare att använda vårt API för att integrera Streamios videolagring, enkodering och världsomspännande distribution i egna applikationer.

Vi har gjort två ändringar i våra villkor som påverkar test-användare:

  • Uppladdade eller ändrade filmer på testkonton kommer att få en Streamio-logga inbäddad. Uppgraderar man kontot så tas vattenstämpeln bort. Klicka här för att läsa mer om våra Streamio paket och vad som ingår.
  • Från och med nu så kräver vi även användaraktivitet för att bjuda på detta – testkonton måste förnyas varje månad annars fryses kontot och efter en period raderas det. Betalda konton har inte detta krav.  Våra uppdaterade fullständiga villkor finns på www.rackfish.com/legal

Vi hoppas ni kommer älska våra nya, stora, fria testkonton!

Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig!